Friday, September 26, 2008

SPRINTOR

Zbogom, Zombie Shooteru, dobroveče Sprintore!

BEFORE
AFTER

Najnovija istraživanja pokazala su da dobar deo vas uopšte nije provalio da na blogu postoji igrica koja, jel, može da se igra. E pa, upravo ste propustili poslednju šansu da skupo prodate svoje meso zombijima, ali ne očajavajte, jer nova igra je tu: SPRINTOR! Čak ima i hajskor listu!

Zaplet je sledeći:
U dalekoj budućnosti, jedan čovek je psu najbolji prijatelj. Njegovo ime je sprintor, a ti si on, tojest on je ti, bar u igri, i moraš da spaseš svet od globalnog zagrevanja. Kako? Lepo, brate!
Sprintor trči, jer sprintor to radi najbolje, a kad on to radi najbolje, onda su psi srećni. A kad su psi srećni onda oni mašu repom, a kad psi mašu repom oni hlade vazduh i globalna temperatura se snižava i svi srećni. Zato trči, trči kao vetar. E da, i nemoj da se polomiš o prepreke, nego ih preskoči. Da bi startovali igru, prvo kliknite na istu pa ondak stisnite spejs. Svo mrdovanje se obavlja na kursore, levo i desno naizmenično za trčanje, gore za skok i dole za spuštanje na zemlju (globalno zagrevanje je dovelo do poremećaja gravitacije). Ako uspete da stignete živi do cilja, imate šansu da se upišete u hajskor listu, tojest ako ste imali uzorno prolazno vreme.

P.S.
Pre nego što me još neko pita kako da startuje igru:
Igra je ono animirano u vrhu strane, tako da ne vredi
da klikćete na sliku u ovom postu.


2 comments:

  1. ej, a gdje je to animirano u vrvu strane, u-stvari? pozvrad, ljove

    ReplyDelete
  2. Znaci u vrhu strane imas onu braon stvar gde je robot i gde pise zhutim slovima nulla dies sine linea. Ispod toga, s'desne strane imas drugu braon stvar gde pise SPRINTOR, a ispod blinkuje 'press space to play', a s'vremena na vreme se smenjuje sa hajskor listom. To je igra. Kliknes jednom u nju i posle stisnes SPACE pa se igras.

    ReplyDelete